Tweedehands autoruiten

Tweedehands autoruit kopen

Als u WA+ verzekerd bent worden de kosten van een autoruit vervangen vaak gedekt. Als dit niet het geval is, zult u zelf voor de kosten moeten opdraaien. We raden in dat geval aan om te kiezen voor een tweedehands autoruit, zodat u voordelig en veilig weer de weg op kunt. Glasvariant biedt u de optie om voor gebruikte autoruiten te kiezen. Deze autoruiten zijn van uitstekende kwaliteit voor een zachte ALL-IN prijs. Kies voor een gebruikte autoruit en profiteer van:

Glasvariant De Autoruit Specialist

Oosterbracht 16-A, Emmen

5,0 104 reviews

Wanneer moet ik mijn autoruit vervangen?

Uw auto heeft verschillende soorten ruiten. De voorruit is over het algemeen gemaakt van gelaagd glas, zodat hij u beter kan beschermen bij een botsing en bij schade niet direct in uw gezicht afbrokkelt. Een klein sterretje kan in de meeste gevallen gerepareerd worden, maar we raden aan om altijd uit voorzorg de voorruit direct te vervangen, vooral als de schade uw zicht belemmert. De zijruiten en achterruit bestaan voornamelijk uit gehard glas: bij impact of andere schade zullen deze ruiten breken. Er zit dan niets anders op dan de autoruiten te laten vervangen. Glasvariant komt bij u langs op locatie om uw auto te voorzien van een tweedehands autoruit. Terwijl u wacht – bijvoorbeeld op kantoor – voorzien wij uw auto van de juiste ruiten. Zo kunt u weer snel en veilig de weg op.

Wat kost een tweedehands autoruit?

Bij Glasvariant zijn we altijd op zoek naar 2e hands autoruiten, daarom hebben we ontzettend veel gebruikte autoruiten in het assortiment. Mochten we een bepaalde gebruikte autoruit niet op voorraad hebben, dan proberen we hem voor u te vinden. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor nieuwe autoruiten. De kosten van de autoruit zijn afhankelijk van om welke ruit het gaat: een gelaagde voorruit is bijvoorbeeld duurder dan een geharde zijruit. Bovendien is het belangrijk om te evalueren welke ruitopties u heeft. U heeft al een vervangende ruit vanaf € 99,-!

Zelf een autoruit vervangen met een tweedehands ruit?

U kunt uw autoruit zelf vervangen, maar dit raden we in de meeste gevallen af. Glasvariant heeft een groot assortiment aan tweedehands autoruiten en heeft de juiste expertise en het gereedschap om professioneel een autoruit te vervangen. Het komt vaak voor dat mensen die zelf hun autoruit vervangen later last krijgen van autoruit lekkage. Wij controleren bij het vervangen van de autoruiten altijd op lekkage en of alle ruitopties het nog goed doen. Alle elektronica moet natuurlijk in orde zijn. Zijn uw rubbers kapot of versleten? Glasvariant zorgt ook voor de lijm en hoogwaardige rubbers voor een goed sluitende autoruit.

Reviews tevreden klanten

Gebruikte autoruit vervangen voor elk voertuig

Onze professionele monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van glas op verschillende voertuigen. Naast autoruiten voor personenwagens vervangen we vrachtwagenruiten en zelfs camperruiten. Het vervangen van de camperruit vereist specialisme, daarom zijn we een van de weinige bedrijven in Nederland die dit uitvoeren. We bestellen en plaatsen de camperruit zo spoedig mogelijk op de door u aangegeven locatie.

Actief in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel

Met een kapotte ruit rijden is natuurlijk niet fijn. Daarom komen we graag naar u toe om de autoruit te vervangen. We zijn actief in de regio’s Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Binnen 48 uur staan we bij uw auto om de ruit te vervangen.

Kom langs bij onze garage in Emmen

Glasvariant is gevestigd in Emmen. Breng uw auto langs, en wij vervangen de ruiten terwijl u wacht. Vraag dan een offerte op en we komen zo snel mogelijk bij u terug. Profiteer van onze snelle, goedkope en professionele service.