Zelfstandig autoglas specialist en aangesloten bij 123RUIT.nl

Glasvariant Hoogeveen is deelnemer van 123RUIT.nl. Hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in reparatie en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper.

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!!

Specialist en zelfstandig ondernemer, een basis die voor zeer tevreden klanten zorgt.

Glasvariant 123RUIT.nl

Stephensonstraat 119, Hoogeveen

5,0 210 reviews

Graag komen wij naar u toe of verwelkomen wij u op onze vestiging.

Ruitschade in het buitenland? Ook dan kunnen wij u helpen door de aansluiting bij het Europese netwerk AGE. Meer dan 1550 specialisten in 20 landen zijn u graag van dienst.

Reviews tevreden klanten

5/5

Garage Hoogeveen

De garage van Glasvariant bevindt zich in Hoogeveen aan de Stephensonstraat 119. Hier vervangen onze deskundige monteurs uw ruiten vlot en met precisie. Maak een afspraak om in Hoogeveen en omgeving uw voorruit te vervangen bij onze garage. 


Wij werken onder andere samen met