Kalibreren

Kalibreren: de perfectie

U moet op de veiligheidssystemen van uw auto kunnen vertrouwen. De camera achter de voorruit is essentieel voor de juiste werking van diverse rijhulpsystemen. Een juiste kalibratie is daarvoor noodzakelijk. Een juiste kalibratie begint met een in-diagnose en een rapport van de beginsituatie. Na vervanging van de voorruit wordt de camera gekalibreerd en wordt er opnieuw een rapport opgemaakt als bewijs dat de camera op de juiste manier is afgesteld.

Glasvariant 123RUIT.nl

Stephensonstraat 119, Hoogeveen

5,0 208 reviews

Kalibratie op verschillende manieren

Kalibratie kan op drie verschillende manieren plaatsvinden. Statisch, dynamisch of een combinatie van beiden.

  • Bij een statische kalibratie wordt een specifiek kalibratiebord gebruikt en worden de systemen in een werkplaats met vlakke werkvloer en voldoende lichtinval gekalibreerd. Hierbij wordt met behulp van een laser en eventueel computergestuurde cameratechnologie het kalibratiebord in perfecte positie gebracht.
  • Bij een dynamische kalibratie wordt er gereden met de auto. Afhankelijk van het merk en type auto wordt er een merkspecifieke kalibratie toegepast met een diagnosetester.

Onze getrainde en deskundige specialisten maken gebruik van gekwalificeerde apparatuur. Uw garantie dat de systemen werken zoals ze moeten.

ADAS

De complexiteit van autoruitherstel neem toe. Ruiten worden groter, dunner en zijn in toenemende mate voorzien van rijhulpsystemen zoals sensoren en camera’s. Deze rijhulpsystemen zijn beter bekend als ADAS, Advanced Driver Assistance System. ADAS maakt u het leven als bestuurder makkelijker en vooral ook veiliger door u te helpen, te waarschuwen en te assisteren.


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, of vraag direct een offerte aan. 

Reviews tevreden klanten

5/5

Neem contact op of kom langs in Hoogeveen

Glasvariant is gevestigd in Hoogeveen. In onze garage zijn we in staat om achterruiten, voorruiten en zijruiten te vervangen en het kalibreren van uw veiligheidssystemen. Woont u niet in de buurt van Hoogeveen? Maak een afspraak en we rijden naar u toe en komen de autoruit bij u thuis of op het werk vervangen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak via onderstaande opties. Binnen no-time kunt u weer veilig de weg op.


Wij werken onder andere samen met