Voorruit vervangen

Voorruit vervangen

Heeft uw autovoorruit schade of is hij toe aan vervanging? Glasvariant is dé specialist in ruitvervanging. Maak een afspraak en kom naar onze garage in Hoogeveen en laat uw ruit vervangen onder het genot van een heerlijk kopje koffie: klaar terwijl u wacht. We vervangen uw autoruiten vlot en voordelig. Vakkundige montage van een nieuwe voorruit.

Glasvariant 123RUIT.nl

Stephensonstraat 119, Hoogeveen

5,0 211 reviews

Nieuwe voorruit 

Bij Glasvariant hebben we een ruim assortiment aan autoruiten. Bij ons krijgt u een nieuwe voorruit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de autoruit. U krijgt gewoon een nieuwe! Al onze ruiten zijn Europees gecertificeerd.

Bent u verzekerd?

Vanaf WA+ bent u meestal volledig verzekerd voor het vervangen van een voorruit. Bent u WA-verzekerd, dan vallen deze kosten niet onder de vergoeding. Met onze lage tarieven zorgt Glasvariant ervoor dat u tegen een zeer scherpe prijs uw voorruit kan laten vervangen. Neem contact op met uw autoverzekering om te bepalen of uw voorruit vervanging volledig vergoed wordt.

Vul onze handige offertetool zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ruiten vervangen van al uw voertuigen

Bij Glasvariant vervangen we niet alleen de ruiten van auto’s, maar ook van vrachtwagens, busjes en campers. Vind op deze pagina ons complete aanbod. Naast de voorruit kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor de achterruit en zijruiten.

Reviews tevreden klanten

5/5

Garage Hoogeveen

De garage van Glasvariant bevindt zich in Hoogeveen aan de Stephensonstraat 119. Hier vervangen onze deskundige monteurs uw ruiten vlot en met precisie. 

Maak een afspraak om in Hoogeveen en omgeving uw voorruit te vervangen bij onze garage. 


Wij werken onder andere samen met