Diensten

Glasvariant is dé specialist in het vervangen van autoruiten

Onze vakkundige mensen zorgen ervoor dat u weer met een nieuwe en veilige ruit de weg op kunt. Kies voor Glasvariant en profiteer van:

Glasvariant 123RUIT.nl

Stephensonstraat 119, Hoogeveen

5,0 211 reviews


Wij werken onder andere samen met

Nieuwe autoruit vervangen

Is uw autoruit kapot? Het is niet toegestaan om met een kapotte ruit te rijden. Het is daarom verstandig om hem zo snel mogelijk te laten vervangen. Door een kapotte ruit verliest de auto deels zijn stijfheid en is hij minder goed beveiligd tegen directe impact. Glasvariant vervangt ruiten van auto’s, busjes en campers. Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Binnen 48 uur kunt u veilig de weg op met een nieuwe autoruit.

Sterreparatie nodig?

Een ster in uw autoruit is vervelend. Gelukkig kan Glasvariant dit makkelijk voor u repareren. Het repareren van de ruit is zo gedaan, zodat u snel de weg weer op kan. Wij zorgen er voor dat u niks meer ziet van het sterretje en dat uw ruit weer sterk en veilig is. Een sterretje repareren kunnen wij niet alleen bij auto’s, maar ook bij bedrijfsbusjes, campers en vrachtwagens. 

Voorruit vervangen

De voorruit is de belangrijkste ruit van de auto en is daarom eigenlijk altijd gemaakt van gelaagd glas. Hierdoor breekt het glas niet, maar scheurt hij. De ruit kan hierdoor meer impact absorberen en de scherven vliegen u niet om de oren. Een gescheurde voorruit heeft een directe impact op de stijfheid en veiligheid van uw auto. Omdat een beschadigde voorruit een veiligheidsrisico is, mag u niet meer de weg op. Laat uw voorruit daarom direct vervangen door een ervaren monteur van Glasvariant.

Achterruit vervangen

Uw achterruit kan over de nodige technologische snufjes beschikken. Zo kan hij voorzien zijn van een gps, sensoren en antennes (zelfs tv antennes). De vakkundige monteurs van Glasvariant weten hier raad mee. Laat uw achterruit vervangen in onze garage in Hoogeveen.

Zijruit vervangen

De zijruit is vaak hét doelwit van inbraak of vandalisme. Maak direct een afspraak om de zijruit te laten vervangen. Maak een afspraak bij onze garage in Hoogeveen om uw zijruit snel en vakkundig te laten vervangen.

Verzekering

Een autoruit gaat niet zomaar kapot. In de meeste gevallen komt dit door een inbraak, ongeval of steentje op de ruit tijdens het rijden. Dit is natuurlijk erg vervelend. Bij Glasvariant proberen we daarom altijd zo soepel en vlot mogelijk uw autoruit te vervangen. Bent u verzekerd? Dan nemen wij contact met uw verzekeraar op. Binnen 48 uur heeft u weer een nieuwe ruit en kunt u veilig de weg op. Vanaf een WA+, WA-Casco of Allrisk verzekering geniet u altijd van het laagste eigen risico* 

Reviews tevreden klanten

5/5

Klaar terwijl u wacht: maak een afspraak bij onze garage

Onze garage is gevestigd in Hoogeveen. Maak een afspraak om langs te komen met uw auto. We vervangen uw autoruit terwijl u onder het genot van een kopje koffie of thee wacht.