Diensten

Glasvariant is dé specialist in het vervangen van autoruiten

Onze vakkundige mensen zorgen ervoor dat u weer met een nieuwe en veilige ruit de weg op kunt. Kies voor Glasvariant en profiteer van:

Glasvariant De Autoruit Specialist

Oosterbracht 16-A, Emmen

5,0 104 reviews

Nieuwe autoruit vervangen

Is uw autoruit kapot? Het is niet toegestaan om met een kapotte ruit te rijden. Het is daarom verstandig om hem zo snel mogelijk te laten vervangen. Door een kapotte ruit verliest de auto deels zijn stijfheid en is hij minder goed beveiligd tegen directe impact. Glasvariant vervangt ruiten van auto’s, busjes en campers. Neem contact op of vraag direct een offerte aan. Binnen 48 uur kunt u veilig de weg op met een nieuwe autoruit.

Tweedehands autoruit vervangen

Bent u niet voldoende verzekerd of wilt u extra voordelig uw ruiten vervangen? Dan kiest u bij Glasvariant voor onze tweedehands autoruiten. We zijn continu op zoek naar de beste tweedehands autoruiten. Op vakkundige wijze halen we deze ruiten uit de auto’s. Vervolgens worden ze gekeurd en gecertificeerd. Onze gebruikte autoruiten voldoen aan alle normen en zijn dus een prima vervanging voor uw kapotte autoruit.

Voorruit vervangen

De voorruit is de belangrijkste ruit van de auto en is daarom eigenlijk altijd gemaakt van gelaagd glas. Hierdoor breekt het glas niet, maar scheurt hij. De ruit kan hierdoor meer impact absorberen en de scherven vliegen u niet om de oren. Een gescheurde voorruit heeft een directe impact op de stijfheid en veiligheid van uw auto. Omdat een beschadigde voorruit een veiligheidsrisico is, mag u niet meer de weg op. Laat uw voorruit daarom direct vervangen door een ervaren monteur van Glasvariant.

Achterruit vervangen

Uw achterruit kan over de nodige technologische snufjes beschikken. Zo kan hij voorzien zijn van een gps, sensoren en antennes (zelfs tv antennes). De vakkundige monteurs van Glasvariant weten hier raad mee. Laat uw achterruit vervangen op locatie of in onze garage in Emmen.

Zijruit vervangen

De zijruit is vaak hét doelwit van inbraak of vandalisme. Maak direct een afspraak om de zijruit te laten vervangen. We komen graag naar u toe, op kantoor of aan huis, om de zijruit te vervangen. Of maak een afspraak bij onze garage in Emmen.

Verzekering

Een autoruit gaat niet zomaar kapot. In de meeste gevallen komt dit door een inbraak, ongeval of steentje op de ruit tijdens het rijden. Dit is natuurlijk erg vervelend. Bij Glasvariant proberen we daarom altijd zo soepel en vlot mogelijk uw autoruit te vervangen. Bent u verzekerd? Dan nemen wij contact met uw verzekeraar op. Bovendien betalen wij het eigen risico. Binnen 48 uur heeft u weer een nieuwe ruit en kunt u veilig de weg op. Vanaf een WA+, WA-Casco of Allrisk verzekering is de vervanging bijna altijd helemaal gratis.

Reviews tevreden klanten

5/5

Klaar terwijl u wacht: maak een afspraak bij onze garage

Onze garage is gevestigd in Emmen. Maak een afspraak om langs te komen met uw auto. We vervangen uw autoruit terwijl u onder het genot van een kopje koffie of thee wacht.