over ons

Wij zijn Glasvariant

Heeft uw auto ruitschade en moet dit gerepareerd of vervangen worden? Dan bent u echt op het goede adres bij Glasvariant in Emmen. Wij, eigenaren Jurian en Ronald bezitten de kennis en ervaring helpen u graag met het vervangen van uw ruiten.

Het ontstaan van Glasvariant

Sinds 1 Maart 2020 zijn wij officieel als Glasvariant van start gegaan. Dit vanuit een kleine loods in Emmen, niet wetende dat ook in deze periode de Coronacrisis zijn intrede nam. Het was niet altijd even makkelijk maar toch zijn we uit ons jasje gegroeid en gingen al snel naar een groter pand. Een ontvangstruimte met kantoor en twee garages, waarvan één onlangs volledig is vernieuwd naar een moderne garage met de nieuwste apparatuur.

Voorruit vervangen

Erkend BOVAG

Sinds december kunnen wij met trots zeggen dat we een erkend BOVAG bedrijf zijn. Wij onderscheiden ons doordat onze klanten in de meeste gevallen geen eigen risico hoeven te betalen. Ook bieden wij mogelijkheden voor klanten die níet verzekerd zijn. Zo blijft het altijd een win-win situatie.

Veelzijdigheid

Naast autoruiten, vervangen wij ook ruiten voor vrachtwagens, campers of bedrijfsbussen. Kortom: Wij bedienen bijna de gehele markt. Inmiddels hebben wij een aardige klantenkring kunnen opbouwen bij bekende autobedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Kopje koffie terwijl u wacht

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend met onze mobiele service bij u langs. Of kom naar onze garage in Emmen en laat uw ruit vervangen of repareren onder het genot van een kopje koffie: klaar terwijl u wacht! We vervangen uw autoruit vakkundig, vlot en voordelig en zijn actief in de regio’s Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Kom langs bij onze garage in Emmen

Wij zijn gevestigd op Oosterbracht 16a in Emmen (tegenover de Wasdas). Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u op een doordeweekse dag verhinderd zijn dan is het op zaterdag ook mogelijk, uiteraard op afspraak.