over ons

Wij zijn Glasvariant

Heeft uw auto ruitschade en moet dit gerepareerd of vervangen worden? Dan bent u echt op het goede adres bij Glasvariant in Hoogeveen. Wij, eigenaren Jurian en Ronald bezitten de kennis en ervaring helpen u graag met het vervangen van uw ruiten.

Het ontstaan van Glasvariant

Sinds 1 Maart 2020 zijn wij officieel als Glasvariant van start gegaan. Dit vanuit een kleine loods in Emmen, niet wetende dat ook in deze periode de Coronacrisis zijn intrede nam. Het was niet altijd even makkelijk maar toch zijn we uit ons jasje gegroeid en gingen al snel naar een groter pand in Emmen. Nu een aantal jaren later zijn we verhuisd naar Hoogeveen en zijn we partner geworden van 123RUIT.nl. 

Voorruit vervangen

Erkend BOVAG

Sinds december 2020 kunnen wij met trots zeggen dat we een erkend BOVAG bedrijf zijn. Wij onderscheiden ons doordat onze klanten in de meeste gevallen het laagste eigen risico betalen. Ook bieden wij mogelijkheden voor klanten die níet verzekerd zijn. Zo blijft het altijd een win-win situatie.

Veelzijdigheid

Naast autoruiten, vervangen wij ook ruiten voor vrachtwagens, campers of bedrijfsbussen. Kortom: Wij bedienen bijna de gehele markt. Inmiddels hebben wij een aardige klantenkring kunnen opbouwen bij bekende autobedrijven in Groningen en Drenthe.

Kopje koffie terwijl u wacht

Maak een afspraak, kom naar onze garage in Hoogeveen en laat uw ruit vervangen of repareren onder het genot van een kopje koffie: klaar terwijl u wacht! We vervangen uw autoruit vakkundig, vlot en voordelig.

Kom langs bij onze garage in Hoogeveen

Wij zijn gevestigd op de stephensonstraat 119 te Hoogeveen. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u op een doordeweekse dag verhinderd zijn dan is het op zaterdag ook mogelijk, uiteraard op afspraak.