Zijruit vervangen

Zijruit laten vervangen

Glasvariant is expert in het vervangen van elke soort autoruit. De zijruit is helaas het eerste slachtoffer bij diefstal. Dit is namelijk de snelste weg om kostbare voorwerpen uit de auto te stelen, zoals een zonnebril, mobiel of portemonnee. Een kapotte zijruit dient zo snel mogelijk gemaakt te worden, omdat hij u niet meer optimaal beschermt en het zicht belemmert. Kies voor Glasvariant en profiteer van:

Glasvariant De Autoruit Specialist

Oosterbracht 16-A, Emmen

5,0 104 reviews

Zijruit vervangen kosten

Glasvariant biedt u een complete ALL-IN prijs aan. Vraag een offerte aan en weet precies met welke kosten u rekening moet houden. U heeft al een vervangende ruit vanaf € 99,-. Voor de totale kosten van de zijruitvervanging kijken we naar wat voor ruitopties u heeft en om welk model auto het gaat. Glasvariant vervangt autoruiten van vrijwel alle auto’s, busjes, vrachtwagens en campers. Naast zijruiten vervangen we uiteraard ook achterruiten en voorruiten.

 

Reviews tevreden klanten

Bent u verzekerd voor het vervangen van de zijruit?

Vanaf een WA+-verzekering worden de kosten van de ruitschade vrijwel altijd volledig gedekt. Bij een standaard WA-verzekering zit dit niet in het pakket. Bekijk in uw polis of u verzekerd bent voor het vervangen van de zijruit. Als de schade is veroorzaakt door iemand anders en u kunt dit bewijzen, dan kunt u de schade op die partij verhalen.

Tweedehands of nieuwe zijruit

Bent u niet verzekerd of wilt u zonder verzekering de autoruit laten vervangen? Glasvariant heeft een ruim assortiment aan zijruiten: zowel nieuw als tweedehands autoruiten. We gaan op zoek naar een gebruikte zijruit voor uw specifieke model in ons assortiment of netwerk. Deze ruiten schelen veel in de kosten, maar doen niet af aan kwaliteit. We testen uitvoerig of de gebruikte zijruiten voldoen aan de juiste normen en eisen. Als we een zijruit niet in het assortiment hebben, bestellen we hem en hebben we hem vaak binnen een dag al binnen. Het is voor ons belangrijk om te weten om welk(e) autoruit, merk en model het gaat. U kunt deze informatie telefonisch of via het offerteformulier doorgeven. Ook is het mogelijk om een foto van de auto inclusief kenteken en ruit op te sturen via WhatsApp of e-mail.

Wanneer een zijruit vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom een zijruit toe is aan vervanging. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken:

  • Een dief tikt de zijruit in om waardevolle spullen te stelen.
  • Een aanrijding of dergelijk ongeluk aan de zijkant van de auto zorgt voor een beschadigde zijruit.
  • Steenslag dat een sterretje veroorzaakt en uiteindelijk de ruit doet barsten

Hoe vervangt Glasvariant een zijruit?

Glasvariant vervangt de zijruit vlot en nauwkeurig. Dit doen we in de volgende stappen:

  1. We maken de zijruit en het frame schoon en verwijderen de kapotte zijruit.
  2. Onze vakkundige monteurs plaatsen de nieuwe zijruit en zorgen ervoor dat alles strak en nauwkeurig wordt afgewerkt.
  3. We testen of de zijruit goed opent en dichtgaat.
  4. Glasvariant ruimt eventuele troep op en plaatst de binnenpanelen terug. We controleren of alle bediening het goed doet.
  5. De kapotte of oude ruit nemen we voor u mee.

Vind onze vakgarage in Emmen

U bent welkom in onze vakgarage in Emmen waar we u graag uw autoruiten vervangen. Vraag een offerte aan of kom in contact met Glasvariant door ons te mailen, bellen of whatsappen.