achterruit vervangen

Achterruit vervangen op locatie

De achterruit van uw auto bestaat normaal gesproken uit een enkele laag gehard glas. Dit type ruit splintert of breekt af bij impact. Om deze reden is het niet mogelijk om de achterruit te laten repareren: hij zal dus vervangen moeten worden. Glasvariant vervangt elke autoruit – van ieder merk – voor een lage prijs. Kies voor Glasvariant en profiteer van:

Glasvariant 123RUIT.nl

Stephensonstraat 119, Hoogeveen

5,0 211 reviews

Hoe wordt een achterruit vervangen?

Bij Glasvariant werken onze vakkundige monteurs met professioneel gereedschap, zodat we zonder krassen en deuken uw achterruit kunnen vervangen. Hierbij houden we extra rekening met de raamrubbers, lijm en het frame van de autoruit. We gaan als volgt te werk:

  1. We beschermen het interieur en exterieur van de auto.
  2. Onze vakkundige mensen maken gebruik van professioneel gereedschap om de beschadigde achterruit te demonteren. Scherven worden keurig opgeruimd.
  3. We controleren of de rubbers en de lijm nog in orde zijn.
  4. Onze monteur plaatst de speciale lijmrand, de beschermende rubbers en de nieuwe ruit.
  5. We zorgen dat alle bedrading en ruitopties het weer goed doen. Denk hierbij aan de regensensor, camera en verwarming.
  6. Uw oude autoruit wordt retour genomen, zodat u hier geen last meer van heeft.

Veelvoorkomende oorzaken van een kapotte achterruit

Schade aan de achterruit kunt u in de meeste gevallen niet voorkomen, een kapotte achterruit is namelijk vaak te danken aan de fout van een ander. Een populaire methode voor dieven is om de autoruit kapot te slaan met een hard voorwerp. Vandalisme is ook een veelvoorkomende oorzaak van schade aan de achterruit. Bij een achterop aanrijding, ofwel kop staartbotsing, zal de achterruit te maken krijgen met een flinke impact. Natuurlijk kan een kapotte achterruit ook te wijten zijn aan het verkeerd inparkeren van de auto, bijvoorbeeld wanneer u een hekje of boom toucheert.

Nieuwe achterruit

Bij Glasvariant krijgt u altijd een nieuwe achterruit. Kwaliteit staat bij ons voorop. Hebben we een ruit niet gelijk op voorraad? Dan bestellen we hem en hebben we de ruit vaak al binnen een dag binnen. Voor ons is het belangrijk om te weten welk model auto u heeft en om welke autoruiten het gaat. U kunt deze informatie telefonisch of in het offerteformulier delen. Of ons een foto van de auto inclusief kenteken en ruit opsturen via e-mail of WhatsApp

Reviews tevreden klanten

5/5

Neem contact op of kom langs in Hoogeveen

Glasvariant is gevestigd in Hoogeveen. In onze garage zijn we in staat om achterruiten, voorruiten en zijruiten te vervangen. Kom langs bij onze garage in Hoogeveen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Vraag een offerte aan of maak een afspraak via onderstaande opties. Binnen no-time kunt u weer veilig de weg op.


Wij werken onder andere samen met