Voorruit vervangen

Glaslook panelen laten zetten Emmen

Wilt u extra ramen laten plaatsen in uw bestelwagen of camper? Glasvariant plaats op een vakkundige wijze inbouwruiten in uw busje of camper zodat u nooit meer een dode hoek heeft en meer ziet. Al onze glaslook panelen kunnen we voorzien van autoraamfolie voor extra privacy en een luxe uitstraling.

  • Laat goedkoop glaslook panelen zetten
  • Ervaren monteurs: vakkundige ruitvervanging
  • Altijd bij u in de buurt: landelijke en lokale service
  • Kies uit nieuwe en gebruikte glaslook panelen
  • Betaal eenvoudig contant of met pin

Hoge kwaliteit glaslook panelen voor een scherpe prijs

Glasvariant maakt gebruik van hoogwaardige glaslook panelen. We plaatsen praktisch altijd OEM-glas. Glaslook panelen zijn autoruiten gemaakt van echt glas die zijn voorzien van autoraamfolie. U kent ze wellicht ook als blinderingspanelen. Naast glas worden ze weleens gemaakt van polyester, kunststof of metaal, maar deze materialen zijn minder ideaal dan glas omdat ze krom kunnen trekken door het uv-licht en hierdoor ook kunnen vervagen. Ook zijn ze een stuk krasgevoeliger. Bij Glasvariant heeft u de optie voor echte glaspanelen.

Nieuwe of gebruikte glaslook panelen

In ons assortiment bieden we naast compleet nieuwe, ook gebruikte panelen aan. De gebruikte panelen zijn een stuk goedkoper. Ze worden zorgvuldig getest en gekeurd om ervoor te zorgen dat u panelen krijgt van goede kwaliteit. Vraag hiervoor naar de beschikbaarheid. De panelen zijn leverbaar voor het achterste deel, achterzijde, klep of de deurtjes van uw busje of camper.

De voordelen van glaslook panelen

Zelf een busje omtoveren tot bus camper

Het wordt tegenwoordig steeds populairder om een bestelwagen om te bouwen tot camper. Een bestelwagen neemt veel minder ruimte in beslag dan een traditionele camper en rijdt een stuk comfortabeler. Om het proces voor u makkelijker te maken, kunnen wij uw busje voorzien van inbouwruiten. Het zagen van de gaten en monteren van de panelen doen we in onze garage in Emmen. Neem voor onze mogelijkheden contact op via e-mail: info@glasvariant.nl

Nooit meer een dode hoek met glaslook panelen

Wanneer u in een bestelbusje rijdt, weet u hoe weinig zicht u heeft in de dode hoek. We plaatsen extra inbouwruiten in uw bestelwagen om er voor te zorgen dat u overal goed zicht heeft. Denk bijvoorbeeld aan extra ruiten in de achterklep of de zijdeuren. Een verbetering van het zicht zorgt voor extra veiligheid. Een alternatieve reden voor het plaatsen van inbouwruiten is om deuken in het zijpaneel onzichtbaar te maken. Zo vangt u twee vliegen in een klap: u zorgt ervoor dat de deuk niet meer zichtbaar is en u heeft meer zicht.

Autoruit blinderen

De glaspanelen zijn voorzien van autoraamfolie om een bestelwagen een “privacy look” te geven. De panelen zien er dus helemaal zwart uit. U kunt hier wel goed door naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet naar binnen kijken. Deze privacy ramen geven uw auto een luxe uitstraling.

Actief in heel Nederland

Het zagen en monteren van de panelen doen we in onze garage in Emmen. Wilt u bijvoorbeeld uw voorruit laten vervangen of nieuwe glaslook panelen laten plaatsen? Dan komen we maar al te graag bij u langs op locatie.

Garage Emmen

De garage van Glasvariant bevindt zich in Emmen aan de Oosterbracht 16A. Hier zagen we vakkundig ruiten en monteren we uw glaslook panelen. Ook vervangen we autoruiten.

Maak een afspraak om in Emmen en omgeving uw autoruit te vervangen of glaspanelen te laten zetten.